- - - Hirdetés - - -
- - - - - - -

Stressz teszt

2009 január 12. » Tesztek 30 hozzászólás »

A következő 5 dolog egyszerre történik. Milyen fontossági sorrendbe csinálod meg őket? Mindegyiknek külön jelentése van.

1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget vagy kopog az ajtón.
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső.
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz


1. Telefon = munka
2. Gyerek = család
3. Ajtó = barátok
4. Száradó ruhák = pénz
5. Vizcsap = szex

- - - Hirdetés - - -
- - - - - - -

30 Hozzászólás - Stressz teszt

 1. karbaveszem a gyereket, kinyitom az ajtót, megkérem azt aki jött, hogy hozza be a kiteregetett ruháimat, elzárom a csapot, és felveszem a telefont.

 2. Felveszem a gyereket,elzárom a csapot,hogy ne legyen sok a vízszámla…Felveszem a telefont,mert “valaki” kopogott,nem tudhatom biztosra,hogy ki az,tehát nem olyan fontos,ha mégis,újra felkeresnek. A ruha ráér,mert ha ha már egyszer száradás közben elered az eső,akkor végülis mindegy,hogy még fél óra vagy 1 óra kell a ruhának,hogy teljesen megszáradjon az eső után..(Sőt,ha olyan a felhősödés,hogy kb csak fél perces esőre számíthatunk,akkor fölösleges leszedni.

 3. Beengedem azt, aki kopog, és a kezébe nyomom a telefont, hogy beszéljék meg, miközben szólok a gyereknek, hogy ne ordítson, hanem inkább hozza be a ruhákat, én meg elzárom a csapot, felbontok egy sört, és bekapcsolom a tévét. :)

 4. felveszem a gyereket, elzárom a csapot, beengedem az illetőt, majd – ha még csörög – felveszem a telefont. A ruhák meg ázzanak, mert ha már esik ,akkor teljesen mindegy.

 5. felveszem a gyereket beengedem aki csönget a kezébe nyomom a gyereket elzárom a csapot és behozom a ruhát és ha még csörög a telefon akkor felveszem ha nem majd vissza hivnak ha meg nem akkor megsporoltam egy fölösleges nem tul fontos beszélgetést.

 6. 2, 5, 3, 1, 4

  :p

 7. Megnézem a gyereket,hogy miért sír,ha nincs nagy baj hagyom sírni még. Elzárom a csapot nehogy elcsúszunk és még nagyobb baj legyen.Azután visszamegyek a gyerekhez megnyugtatom ha már minden rendben van vele feltörlöm a vizet.Ha még csörög a telefon felveszem és megkérem hívjon később mert nem aktuális az időpont.Ha az ajtóban van még valaki kinyitom az ajtót.A ruhák várhatnak kint a szárítón még egy kicsit mivel úgy is átöblítem újra.

 8. Elzárom a csapot hogy ne folyon fölöslegesen a víz, felveszem a telefont megmondom hogy később hívjanak,közben kinyitom az ajtót annak aki kopog és már megyek is ruhát szedni,mert ruha szedés közben is lehet beszélgetni,utána felmegyek hogy megnézzem mi újság van a gyerekkel nem fog neki ártani ha nem kényeztetem el, de ha nagyobb a baj több időt tudok rá szánni…

 9. 5,3,1,2,4

 10. felveszem a telefont, odamegyek az ajtóhoz közbe megmondom hogy most nem érek rá. behívom az embert megkérem, hogy zárja el a csapot,utána beszedem a ruhákat a már nem bőgő gyrekmmel

 11. függ pár dologtól: 1 mekkora a gyerek és hogy hogy sír, ha baba,akkor első, ha hisztiző 5 éves akkor utolsó. elzárom a csapot mert nem akarok plusz munkát/pénzt pocsékolni javítása. milyen telefon ? számkijelzős: majd visszahívom a hisztis gyerek előtt (vagy utoljára babánál), ha nem akkor felveszem és megkérem hogy tartsa, (aki az ajtóban van nem og elrohanni 2 per alatt) megnézem ki az, leültetem mig behozom a ruhát.

 12. függ pár dologtól: 1 mekkora a gyerek és hogy hogy sír, ha baba,akkor első, ha hisztiző 5 éves akkor utolsó. elzárom a csapot mert nem akarok plusz munkát/pénzt pocsékolni javítása. milyen telefon ? számkijelzős: majd visszahívom a hisztis gyerek előtt (vagy utoljára babánál), ha nem akkor felveszem és megkérem hogy tartsa, (aki az ajtóban van nem og elrohanni 2 per alatt) megnézem ki az, leültetem mig behozom a ruhát. ennyi szerintem

 13. elzárom gyorsan a csapot,ölbe veszem a gyereket miközben a telefont felveszem és beleszólok, hogy visszahívom egy perc múlva. aztán kinyitom az ajtót, ismerős be, gyerek átad neki, majd kifutok a kertbe összeszedni a ruhákat.

 14. 4,5,1,3,2

  A ruha percek alatt szarrá ázna.
  Amíg beszélni fogok, ne csöpögjön a csap, és lehet, hogy a gyerek emiatt sír.
  A telefon is lehet az oka, hogy sír a gyerek, és meg tudom a hívó félnek mondani, hogy tartsa egy kicsit, de nem várhatom meg, hogy letegye.
  Megnézem, hogy ki az. Ha kell, beengedem és leültetem.
  Na ha még mindig sír a gyerek, akkor felveszem, és megsürgetem a telefonbeszélgetést…
  Amúgy a feladat manipulált válaszai nem ész érvekre, hanem
  asszociációra épül… És leginkább én is együtt sírnék a gyerekkel!

 15. Ráüvöltök a gyerekre hogy kussoljon,leszarom a ruhákat a csapot elzárom,aztán még egyre bezárom az ajtót,a telefon csak csöröghet én felveszem a fülhallgatót és nyugisan leülök gépezni.::))

 16. 2 5 3 1 4
  Ez másoknak is jött ki :)

 17. 5,4,3,1,2

 18. Kinyomom a telcsit,beengedem aki jött, a gyereket beledobom a csap mellé hogy addig is megfürödjön,behozom a ruhákat.

 19. elzárom a csapot, beengedem azt aki kopog/csönget es megkerem h hozza be a ruhakat mig telefonalok (amit szivesen megtesz mivel a gyerek odabent ordit xD) ja, és persze veszek egy füldugót.

 20. Felveszem a gyereket az ölömbe, majd hangosaban mondom h fáradjon be (ez a kokopgtatonak az ajtóba), majd felveszem a telefont és aközbe elsétálok és elzásom a csatop…a ruhák meg had ázanak igy is ugy is majd megszárad s ha több ideig szárad is van adig más amit felvenni

 21. elzárom a vizet felveszem a gyereket kinyitom az ajtót felveszem a telefont és a ruhákat gyorsan berakom a lakásba

 22. Felkapom a gyereket, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót ésbeengedem az illetőt, elzárom a csapot a ruha meg had maradjon hisz úgy is vizes akkor meg nem tök minndegy xdxd

 23. Gyerekkel a kezemben, a csapot veszem célba. Útközben kikiabálok a kopogó illetőnek, hogy pillanat, s majd felkapom a telcsit és közlöm hogy 5 perc múlva visszahívom. Csaphoz érve elzárom azt, utána beengedem a barátom, aki türelmes és pár perc múlva már együtt, röhögve szedjük be a szarrá ázott ruhákat :) Így minden jut eszembe, mégis megfelelő sorrendbe van a probléma elhárítva.

 24. Bocs..Így minden egyszerre jutott az eszembe

 25. Drágám hozd be a ruhákat mert esik, nyisd ki az ajtót, de ha már ott vagy zárd el a csapot…hja és ordít a gyerek. Közben én felveszem a telefont és csacsogok egy jót a barátnőmmel

 26. első a gyerek majd a csap az idegen az ajtóban telefon ruhák ^^

 27. xcolynx jót írtál… LoL

 28. Fekete0 te is tök jót Írtál!

 29. 1. – Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
  2. Csörög a telefon
  3.- Valaki csönget vagy kopog az ajtón.
  4.- Sír a gyerek
  5.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső.

  1. Vizcsap = szex
  2. Telefon = munka
  3. Ajtó = barátok
  4. Gyerek = család
  5. Száradó ruhák = pénz

  Ez a fontossági sorrend? Jesszus! xD

 30. Ezt a választ te írtad:

  1. Lekeverek egy pofont a gyereknek
  2. Földhöz vágom a telefont
  3. Kiordítok az ajtón: “Nem hallod, hogy ez most nem pálya?”
  4. Szitkozódok
  5. A gyereket megint felpofozom, mert röhög a szemtelen!

  Tehát:
  1. Család
  2. Munka
  3. Barátok
  4. passz
  5. Család

  Kicsit ambivalens :D